Over De Wastobbe

Latino De Lavado in het Spaans. The Washtub in het Engels. La cuvette in het Frans. Il Lavatoio in het Italiaans. Allemaal mooie vertalingen van “De Wastobbe” gelegen in Laarne.

De Wastobbe is een plaats waar iedereen zich goed voelt en van harte welkom is. Wie houdt van een streekbiertje noemt het een bruin café. Wie komt voor een hap spreekt over estaminet of brasserie. Wie een feestje organiseert spreekt vol lof over het mooie zaaltje, waar ook bedrijven en verenigingen hun activiteiten kunnen organiseren. Kortom wij zijn multifunctioneel en onze leuze is: Klant is koning.

Het Wastobbe-team doet er alles aan om aan jullie wensen tegemoet te komen. Wil je eens onthaasten, ontspannen in deze drukke maatschappij dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zullen jullie hartelijk ontvangen en is er iets niet naar wens of voor verbetering vatbaar, laat het ons weten.

Samen met jullie willen wij, het Wastobbe-team, De Wastobbe uitbouwen tot the place to be in Laarne met een wastobbe vol gezelligheid, sfeer, amusement en ontspanning.

Hopelijk tot binnenkort!

Openingsuren

Wij zijn elke dag open vanaf 11u.
Gesloten op dinsdag.

De keuken is doorlopend open van 11u30 tot 22u00.

Er is meer!
Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

banner